Fira World Snow Day söndag 16 januari

Fira World Snow Day i Järabacken! Ta dig till din hemmabacke på World Snow Day söndagen 16 januari❄️🤜🤛

Vi hoppas givetvis det är vår hemmabacke Järabacken eller någon annan backe i din närhet⛷Där det finns snö ❄️
I Sverige finns fantastiska möjligheter med landets hemmabackar för skid- och snowboardåkning. Hemmabackarna lockar till rörelse och lägger grunden för ett aktivt liv. Vi vill att de ska finnas kvar och utvecklas. Men det är tyvärr ingen självklarhet. Därför vill vi uppmärksamma hemmabackarna i samband med World Snow Day den 16 januari.

🙌 Till Sveriges kommuner: Se gärna på Jönköpings kommun som tillsammans med Jönköpings SLK  fortsätter utveckla hemmabacken Järabacken mitt i city. Våga satsa på hemmabackarna! De bidrar till ökad folkhälsa och är en viktig arena där barn och ungdomar kan umgås och röra på sig.

🙌 Till landets skolor och fritidsverksamheter: Fortsätt att nyttja hemmabacken i er verksamhet. Det ger fler barn möjlighet att upptäcka glädjen av snö och rörelse.

🙌 Till landets skidåkare: Packa matsäcken och ta med dina nära till en aktiv dag i er närmaste hemmabacke. Passa på att visa lite uppskattning till de föräldrar och många andra eldsjälar som ofta helt ideellt driver anläggningen. 
Tips för snöaktiviteter hittar du också på allapasno.nu
Vi ses väl i Järabacken eller i din hemmabacke på söndag⛷

Vilken är din hemmabacke ? ❄️🎿